Vahvistava,
täyteläisiä aineosia sisältävä
luonnonkosmetiikkasarjaNaTrue on vuonna 2007 perustettu luonnonkosmetiikkayritysten yhteenliittymä (European Natural and Organic Cosmetics Interest Grouping E.E.I.G), jonka NaTrue-merkkiä voivat kaikki luonnonkosmetiikan valmistajat hakea. NaTrue-järjestö on voittoa tavoittelematon ja sen kriteeristö ovat julkisesti saatavilla.

NaTrue-merkki sisältää kolme, tähdillä merkittyä tasoa: Yksi tähti merkitsee luonnonkosmetiikkaa, kaksi tähteä luonnonkosmetiikkaa, joka sisältää luomulaatuisia aineita ja kolme tähteä luomukosmetiikkaa. Vettä ei lasketa mukaan raaka-aineiden kokonaismäärään.

Oceanwell tuotteille on myönnetty www.natrue.org sertifikaatti.

 

 

Basic.Face

Suojaava päivävoide

Suojaava päivävoide

Vaikutus:
Korkeapitoinen merileväuute, joka sisältää aitoa merivettä. Hoitaa ihoa, edistää solujen uusiutumista ja kosteuttaa tehokkaasti.
Kevyt päivävoide raikastaa ihon ja antaa iholle pehmeän, tasaisen pinnan parantaen ihon värisävyä. Antaa parhaan mahdollisen suojan koko päiväksi ja lievittää myös ärtynyttä ihoa.

Käyttö:
Levitä tasaisesti puhtaalle iholle kevyesti hieroen.

Yövoide

Yövoide

Vaikutus:
Uudistaa ihoa yöllä ja tehostaa solujen uusiutumista. Ravitsee tehokkaasti ihoa poistaen väsymyksen merkit. Syväkosteuttaa ja antaa iholle tasaisen ja pehmeän pinnan.

Käyttö:
Levitä tasaisesti puhtaalle iholle kevyesti hieroen.Mieto puhdistusmaito

Mieto puhdistusmaito

Ei sisällä mineraalipitoisia aineosia, ei testattu eläinkokein. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Tuoksuton, väriaineeton.
Allergiatestattu.

Käyttö:
Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa hetken ja huuhtele lämpimällä vedellä.


Siloittava silmänympärysvoide

Siloittava silmänympärysvoide

Vaikutus:
Hajustamaton silmänympärysvoide on ihanteellinen niille kasvojen alueille, jotka tarvitsevat tehokasta hoitoa. Se ravitsee ihoa ja palauttaa kosteustasapainon ja siloittaa kuivuuden aiheuttamat rypyt.

Käyttö:
Levitä hellävaroen puhdistetulle silmänympärysiholle kevyesti taputellen.